Curry abans d'enviar la samarreta i Messi després de rebre-la
Futbol

La promesa de Messi a Curry pel seu regal, o les samarretes que volen d'una punta a l'altra de món

L'estrella de l'NBA li va enviar una samarreta firmada per haver arribat als 30 milions de seguidors a Instagram, i l'argentí li correspondrà amb la seva quan Curry arribi als 10 milions

Actualitzat

Aquesta setmana hi ha hagut una simpàtica connexió entre els mons del futbol i el bàsquet, d'una banda de l'Atlàntic a l'altra. El millor jugador de l'NBA ara mateix, Stephen Curry, va declarar la seva admiració pel millor futbolista del planeta, Lionel Messi, i li va fer un curiós regal: la seva samarreta dels Golden State Warriors firmada.

El motiu era força curiós: Messi tot just ha arribat als 30 milions de seguidors a Instagram, i el 30 és precisament el número de Curry als Warriors.

El crac blaugrana, molt agraït, es va fer una foto amb l'obsequi tan aviat com el va rebre i la va publicar a la mateixa xarxa social. Ho va fer, a més, responent amb una promesa: li enviarà al seu nou amic la samarreta del Barça signada quan aquest arribi als 10 milions de seguidors. Com tothom sap, el 10 és el dorsal que Messi ha lluït des que Ronaldinho va marxar del Barça.

Actualment, Stephen Curry té 6,1 milions de seguidors, 200.000 més que tot just fa dos dies, quan va començar l'intercanvi de missatges entre els dos esportistes.

Anar al contingut