El Barça Lassa entrenant (Foto @FCBbasket)
Bàsquet

El Barça Lassa defineix la pretemporada amb set amistosos

El conjunt de Sito disputarà set partits de preparació abans de començar la temporada 2017/18

Actualitzat

El FC Barcelona Lassa jugarà un total de set partits amistosos abans de començar la temporada 2017/18. Breogán, Monbús Obradoiro, València Basket, San Lorenzo de Almagro, Iberostar Tenerife i UCAM Múrcia, els rivals.

Galícia, la primera ruta

Els de Sito Alonso jugaran els primer amistós a Lugo contra el Breogán, equip de LEB Or. Serà el dia 1 de setembre a les 20.30. Amb un dia de descans pel mig, els blaugrana tornaran a jugar, en aquesta ocasió a Vigo, davant l'Obradoiro, en el marc de l'homenatge a l'exjugador Quino Salvo. Serà el dia 3 de setembre a les 12.15.

França, segona aturada

La segona etapa d'aquesta pretemporada blaugrana serà a França, concretament a la localitat de Nantes, on el FC Barcelona Lassa hi disputarà un torneig en el qual hi participaran el València Basket, el Mònaco i el Nanterre.

Seran els dies 9 i 10 de setembre i el Barça Lassa jugarà les semifinals d'aquest torneig francès contra l'actual campió de la Lliga Endesa, el València Basket, a les 17.30 hores. Una hipotètica final es jugaria al dia següent a les 15h i el partit pel tercer i quart lloc, a les 12.30 hores.

Encamp i dos amistosos el 15 i 17 de setembre

Del 12 al 15 de setembre, el FC Barcelona Lassa establirà el seu lloc base a Encamp, localitat andorrana que tornarà a veure les cares dels jugadors barcelonistes després d'una temporada d'absència. Un cop acabi aquest primer 'stage', el conjunt barcelonista jugarà un amistós en una localitat lleidatana encara per definir, contra el conjunt argentí del San Lorenzo de Almagro (20.30). Dos dies més tard, el 17 de setembre, nou amistós, en aquest cas a Montsó, davant l'Iberostar Tenerife (12.30).

A Platja d'Aro, amb els internacionals

L'equip que entrena Sito Alonso també farà un segon 'stage' de pretemporada, aquest cop a la localitat gironina de Platja d'Aro. Serà ja amb l'equip al complet, és a dir, amb la presència de tots els internacionals que hauran disputat l'Eurobasket. L'estada a Platja d'Aro serà del 21 al 24 de setembre i conclourà amb un altre amistós, davant l'UCAM Murcia dels exblaugrana Oleson i Faverani, en un lloc encara per determinar (12.30). 

Calendari dels partits amistosos:

1 de setembre: Breogán – FCB Lassa (Lugo, 20.30h)

3 de setembre (Memorial Quino Salvo): Obradoiro – FCB Lassa (Vigo, 12.15h)

8 de setembre: València Basket – FCB Lassa (Nantes, 17.30h)

9 de setembre: FINAL o 3r i 4t quart lloc (Nantes, 15h o 12.30h)

15 de setembre: FCB Lassa – San Lorenzo de Almagro (Lloc per determinar, 20.30h)

17 de setembre: FCB Lassa – Iberostar Tenerife (Montsó, 12.30h)

24 de setembre: FCB Lassa – UCAM Múrcia (Lloc per determinar, 12.30h)

Anar al contingut