Layhoon Chan ha fet una conferència al Col·legi d'Economistes de Catalunya (@valenciacf)
Futbol

La presidenta del València, Layhoon Chan, satisfeta amb la resolució del Comitè de Competició

La màxima dirigent del club xe assegura que la decisió del comitè és encertada i afegeix que el comportament de la pràctica totalitat de l'afició de Mestalla va ser correcte

Actualitzat

La presidenta del València, Layhoon Chan, s'ha mostrat satisfeta amb la resolució del Comitè de Competició, que ha multat el club xe amb 1.500 euros pel llançament d'una ampolla que va impactar al cap de Neymar el passat dissabte a Mestalla. "Estic molt feliç i satisfeta, és una decisió encertada des del punt de vista del València. La possibilitat de tancar Mestalla era una de les coses que es deien però no em preocupava. Confio que la Federació Espanyola revisi el cas", ha comentat Layhoon Chan des de Barcelona, on ha participat com a ponent en una jornada sobre nous inversors en l'esport al Col·legi d'Economistes de Catalunya.

Layhoon Chan també ha respost a Jordi Mestre, vicepresident esportiu del FC Barcelona, que va denunciar un ambient hostil a la llotja de Mestalla. "Vaig estar gairebé tota l'estona al seu costat i no vaig veure que passés cap incident. El València tampoc ho permetria. No crec que a la llotja hi hagués cap comportament hostil. No permetrem cap comportament violent", ha explicat la presidenta del València.

Respecte al fet que el Comitè de Competició hagi criticat la conducta dels jugadors del FC Barcelona, Layhoon Chan ha apuntat que no és qui per dir-li a cap altre club com s'han de comportar els seus futbolistes, si bé ha assegurat que ells intenten que els seus "siguin disciplinats i mostrin els valors que el club marca".
   
"El comportament de la pràctica totalitat dels aficionats de Mestalla va ser, no només correcte, sinó apassionadament positiu per al nostre equip i hi va haver un ambient a l'altura del partit. Hem de passar ja pàgina, centrar-nos en el pròxim partit contra el Deportivo de La Corunya i deixar enrere el que ha passat dissabte", ha conclòs.

Anar al contingut