Futbol

La premsa i l'entorn madridista acusen Florentino Pérez l'endemà de la desfeta en el clàssic

La indignació després de la contundent derrota contra el Barça se centra més en el president que no pas en els jugadors o l'entrenador

Actualitzat

La humiliant derrota del Reial Madrid enfront del FC Barcelona (0-4) aquest dissabte ha encès els ànims a la capital espanyola i pot passar una factura difícil de pagar a Florentino Pérez.

Tot i que moltes crítiques s'han dirigit al plantejament de l'entrenador, Rafa Benítez, i a l'actitud d'alguns jugadors, les reaccions més dures l'endemà de la desfeta apunten al president de l'entitat blanca.

Ja a la conclusió de la primera part, quan el marcador només era de 0-2, el públic del Santiago Bernabéu es va dirigir a la llotja amb mocadors --alguns aficionats fins i tot van utilitzar les cartolines blanques del mosaic que s'havia fet abans de l'inici-- mentre cridaven "Florentino dimissió!"

Aquest diumenge, la premsa madrilenya també dispara contra el dirigent i li retreu tant la seva política de fitxatges com la tria del mateix Benítez i l'obsessió que li atribueixen per voler exercir de director tècnic.

El diari "As", un dels més bel·ligerants amb Pérez, títula en portada: "Golejada al florentinat". En l'editorial, el director, Alfredo Relaño, deixa anar un argument contundent: "Es pot engañar molta gent durant molt temps, però no es pot enganyar tothom sempre."

A la portada de "Marca", l'argument també és d'alarma: "El Bernabéu demana caps", és el gran titular sobre una foto que mostra els jugadors del Barça fent una pinya a la gespa de l'estadi madridista, amb la graderia indignada com a teló de fons.

Entre la premsa generalista, la crònica de Diego Torres a "El País" destaca que "L'afició del Madrid enfoca la frustració contra Florentino", mentre que "El Mundo", tot i fent-se ressò de la mocadorada, centra l'argument en l'entrenador: "El Barça humilia el Reial Madrid de Benítez". I és que, tot i les crítiques, ningú ignora el poder que Florentino Pérez exerceix sobre el club, i que podria fer caure el tècnic abans que haver d'admetre la seva pròpia responsabilitat.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut