Futbol

La premsa francesa elogia l'eliminació del PSG i la catalana, el paper de Messi

La premsa francesa elogia avui, dijous, l'eliminació del París Saint-Germain (PSG) a la Lliga de Campions davant un Barça al qual va estar guanyant durant 20 minuts i al qual va disputar un partit "d'igual a igual". La premsa esportiva catalana, en canvi, destaca el paper clau de Messi en la seva entrada al camp, al minut 62 de partit.

Actualitzat
La premsa francesa elogia avui, dijous, l'eliminació del París Saint-Germain (PSG) a la Lliga de Campions davant un Barça al qual va estar guanyant durant 20 minuts i al qual va disputar un partit "d'igual a igual".

"Prometedor" és el títol a tota pàgina de la portada del diari "L'Equipe", que explica: "La realitat va atrapar el PSG, que va estar classificat per a les semifinals de la Lliga de Campions durant 20 minuts". Tot i l'eliminació amb l'empat final (1-1), "L'Equipe" posa l'accent en el fet que "els de París, invictes en els dos partits contra el Barça, van enviar un missatge molt ambiciós a l'Europa del futbol". En pàgines interiors, insisteix en la idea que els del PSG "van passar 20 minuts al paradís. Després, Messi va entrar i l'esperança va volar". El rotatiu també detalla en tres fotografies la implicació del jugador argentí, primer quan es "va inquietar" a la banqueta, després quan "es va escalfar" abans de sortir al terreny de joc i per fi quan "es va alegrar" amb la seva intervenció en el gol del Barça.

El popular "Le Parisien" dedica la fotografia de portada a una imatge dels jugadors del PSG saludant la seva afició al final del partit i titula "Gràcies, París!". "El PSG va ser eliminat de la Lliga de Campions, però els de París una vegada més van empatar amb el Barça i surten de la competició amb honor", destaca "Le Parisien". En pàgines interiors, lamenta que "París fracassi tan a prop del somni...", i alhora insisteix que l'equip de la capital francesa "surt amb el cap alt, a la vista d'un partit en què va fer que el Barça hagués de treure tots els seus recursos".

Pel que fa a la premsa esportiva catalana, destaquen "el revulsiu Messi com a clau per a la victòria culer", al mateix temps que asseguren que "el Barça va saber patir a falta de joc".

El "Mundo Deportivo" titula "Esperit Messi" i amplia la seva informació dient que "Leo, tocat, va ser el revulsiu que l'equip necessitava per arribar a les semifinals". El diari també destaca el paper de Valdés i d'un Iniesta que es va "lluir".

El diari "Sport" titula en la seva portada "A semis!!!" i destaca el rècord aconseguit pel conjunt blaugrana afirmant que "l'equip blaugrana es va classificar per a semifinals per sisè any consecutiu". I "El 9 Esportiu" titula "Eurorescat", amb una fotografia de Leo Messi i Jallet. A més a més, destaca que el Barça elimina el PSG amb un gol de Pedro i amb molt patiment, en un partit en què Messi va ser el revulsiu.

I el diari madrileny "As" titula en la seva portada "Messi va sortir al rescat". L'altre diari de Madrid, "Marca", destaca a la seva portada que "L'esperit de Messi rescata el Barcelona".
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut