Les portades d'alguns rotatius francesos després de l'eliminació del PSG en mans del Reial Madrid
Lliga de Campions

La premsa francesa carrega contra el PSG després de la desfeta davant del Reial Madrid

Les principals capçaleres del país no han escatimat qualificatius a l'hora de valorar l'eliminació de l'equip parisenc

Actualitzat

"Tot això per no res", "Una derrota que fa molt de mal" o "París perdut" són alguns dels titulars que la premsa francesa ha dedicat a la desfeta que va viure el PSG en mans del Reial Madrid, que els ha costat l'eliminació de la Champions en els vuitens de final.

En el cos de la notícia es poden llegir una llarga llista de dards enverinats cap a l'equip francès, a l'entrenador, als jugadors, a la direcció esportiva i també al propietari i president del club, el qatarià Nasser Al-Khelaïfi.

"L'Équipe" parla d'uns "fitxatges fora del que és normal" i que van posar "l'altra galta" en una eliminatòria en què "van mostrar les seves limitacions", i posen el dit a la nafra recalcant "la distància sideral que els separa d'un campió d'Europa".

"Le Parisien" parla de "París perdut" i d'"una desfeta que marca els límits del PSG", que qualifica d'"un petit d'Europa". 

En aquesta mateixa línia també va "Le Figaro" quan parla de "nit de malson" que "podria ser fatal per a Emery.

El portal digital "sports.fr" titlla de "vergonyosa" l'expulsió de Verratti, parla d'un Emery "mancat de tot" i del "ridícul més gran de l'any".

 

ARXIVAT A:
Reial Madrid
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut