Futbol internacional

La premsa britànica fa mofa del mal perdre de Mourinho davant del Chelsea

El tècnic portuguès es va encarar amb l'entrenador del Chelsea després de la dura derrota del seu equip, acusant-lo de voler humiliar-lo. L'endemà, la premsa britànica dóna la volta a les paraules de l'entrenador del United.
Marc Béjar
Mourinho, encarant-se amb Conte després del partit

Mourinho, encarant-se amb Conte després del partit

José Mourinho segueix utilitzant el discurs victimista per justificar les seves derrotes. Després de la darrera desfeta contra el seu exequip d'aquest cap de setmana a Stamford Bridge, el tècnic va decidir apuntar aquest cop cap a la banqueta rival per desviar l'atenció en una fatídica tarda pels "red devils". El portuguès es va encarar amb Antonio Conte al final del partit, demanant explicacions a l'italià pel que va interpretar com una falta de respecte per l'excessiva efusivitat en la celebració del quart gol dels "blue". "És una humiliació", va sentenciar abans d'encarar el túnel de vestidors amb cara de pocs amics.

Conte va justificar la seva actitud gesticulant amb la graderia com una reacció lògica fruit de l'eufòria després d'una victòria tan contundent del seu equip. L'exentrenador de la selecció italiana va passar per sobre de Mourinho, que una vegada més no va saber encaixar la decepció. "The special one", cada cop menys especial pels anglesos, va acusar els seus jugadors, assenyalant-los com a responsables i emparant-se en les seves errades individuals per explicar la derrota.

Aquest cop, però, la premsa no s'ha acabat de creure les explicacions de Mou després d'una nova mostra de la seva inacabable llista d'excuses. Els mitjans anglesos han reaccionat a l'estrepitós resultat amb la mateixa contundència del marcador final, titllant el portuguès com "the humiliated one", apuntant a una evident pèrdua de credibilitat respecte l'exetrenador del Reial Madrid. Els diaris britànics han aprofitat la primera gran derrota des de la seva arribada a Old Trafford per atacar el portuguès, que comença a perdre el crèdit que havia acumulat a la Premier

 

NOTÍCIES RELACIONADES