Els jugadors de l'Atlètic celebren la classificació mentre els del Bayern lamenten l'eliminació (EFE)
Lliga de Campions

La premsa alemanya lloa el joc del Bayern després de l'eliminació

Tot i que l'equip bavarès es va quedar per tercera vegada a les portes de la final amb Pep Guardiola a la banqueta, la premsa no s'acarnissa aquesta vegada amb el tècnic català, de qui diu que va assaborir "la victòria més amarga"

Actualitzat

Al contrari del que va fer després del partit d'anada, la premsa alemanya ha lloat gairebé de forma unànime el joc del Bayern de Munic contra l'Atlètic (2-1), tot i l'eliminació de l'equip bavarès.

"Bild", que havia estat especialment dur amb Pep Guardiola després de l'1-0 del Vicente Calderón,  titula aquest dimecres "la victòria més amarga de Pep", i descriu el partit com una "enorme batalla".

"Kicker" obre la seva edició amb "Amarg hat-trick". També parla "d'una gran nit de futbol" i de "partit dràmatic".

El Süddeutsche Zeitung recorda, de la seva banda, que "Pep Guardiola, considerat per molts com el millor entrenador del món, no ho ha aconseguit. Durant tres anys ha volgut guanyar la Champions amb el Bayern i tres vegades s'ha quedat a les semifinals".

Mentrestant, el Frankfurter Allgemeine ha preferit posar el focus sobre el joc del Bayern, que en la primera meitat va ser un "huracà" i, al final, els jugadors de l'equip bavarès "no es podien creure que, després de fer el millor partit des de feia mesos, marxaven a casa sense res".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut