Pep Guardiola es lamenta durant el partit al Calderón (EFE)
Lliga de Campions

La premsa alemanya critica amb duresa Guardiola per la suplència de Müller i Ribéry al Calderón

El diari "Bild", el més llegit a Alemanya, diu textualment, en la seva secció d'esports, que Müller, al Bayern, és l'equivalent de Messi al Barça i recorda que l'entrenador ja va actuar de manera similar en les semifinals dels anys anteriors contra el Barça i el Reial Madrid, i que en totes dues el Bayern va quedar eliminat

Actualitzat

La premsa alemanya ha criticat durament Pep Guardiola, l'entrenador del Bayern de Munic, per haver deixat a la banqueta Thomas Müller i Franck Ribéry en el partit d'anada de les semifinals de la Lliga de Campions contra l'Atlètic de Madrid al Calderón i que el conjunt alemany va perdre per 1 a 0 per culpa d'un golàs de Saúl Ñíguez.

Els mitjans de comunicació alemanys recorden que Guardiola va actuar de manera similar en les semifinals dels anys anteriors contra el Barça i el Reial Madrid, i que en totes dues el Bayern va quedar eliminat. El diari sensacionalista "Bild", el més venut a Alemanya, assegura textualment que Müller, al Bayern, és l'equivalent de Messi al Barça. "Va sorprendre especialment l'absència de Müller. Sense ell, Ribéry i el lesionat Robben, el Bayern perd agressivitat, passió i coratge", opinava 'Sport Bild'.

Un dels mitjans més durs és la revista "Kicker", que en la seva edició impresa es pregunta "Funcionarà aquest cop en la tornada?" i recorda que "l'entrenador no hauria d'exagerar amb les seves subtileses tàctiques. Altrament, aconseguirà un triplet no desitjat: tres vegades eliminat en semifinals i totes tres davant compatriotes espanyols". "Kicker" també destacava que "Ribéry encara no està en la seva millor forma després d'una llarga lesió, però, per a un ambient com el del Calderón, Ribéry hauria estat l'home adequat".

Per la seva banda, el diari de Munic 'Süddeutsche Zeitung', després de titular "El Bayern s'estavella", destaca que "les imatges de la nit mostren Pep Guardiola com el que no vol ser: un perdedor. Com en les anteriors dues semifinals, Guardiola no va trobar la tàctica correcta. Aquest dimecres va tornar a caure davant d'un equip que va guanyar perquè tenia una idea millor".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut