Els problemes de Benzema van més enllà del terreny de joc (Reuters)
Futbol

La policia torna a enxampar Karim Benzema conduint sense carnet

L'estrella madridista acumula diverses sancions per excés de velocitat i ja és la segona vegada que el sorprenen des que li van retirar el permís

Actualitzat

La Policia Muinicipal de Madrid va sorprendre Karim Benzema dijous a la nit conduint sense un permís vàlid, segons va informar la Cadena SER. El jugador del Reial Madrid té el carnet retirat a causa de diverses infraccions anteriors i, quan els agents el van aturar, conduïa el seu cotxe a la zona d'Atocha després d'haver anat a sopar amb uns amics.

Benzema es va justificar amb un document que, segons ell, era un permís provisional que el seu agent li havia fet a França mentre les autoritats del seu país li tramiten un carnet nou. Els agents, però, no el van considerar vàlid; el van multar i li van immobilitzar el vehicle.

A l'estrella madridista li van retirar el carnet després que un radar el va sorprendre a una velocitat excessiva en una autovia. Exactament dos anys abans ja l'havien enxampat a més de 200 km/h. Benzema no és reincident només en aquesta infracció: el 15 de març també el van aturar quan conduïa sense el carnet i va haver de pagar una multa de 18.000 euros.

Anar al contingut