Futbol internacional

La policia russa deté per vandalisme els futbolistes Aleksandr Kokorin i Pàvel Mamaev

Els futbolistes del Zenit i el Krasnodar han estat detinguts en virtut de l'article 213 del codi penal, de vandalisme, que podria comportar fins a cinc anys de presó

Actualitzat

La policia russa ha detingut aquest dimecres per vandalisme els futbolistes russos Aleksandr Kokorin (Zenit) i Pàvel Mamaev (Krasnodar), que dilluns passat van protagonitzar una brutal agressió contra dos funcionaris i un conductor en una cafeteria de Moscou.
 
Els futbolistes, que havien comparegut a la tarda en una comissaria moscovita per declarar després de l'ultimàtum imposat per la policia, han estat detinguts en virtut de l'article 213 del codi penal, de vandalisme, que podria comportar fins a cinc anys de presó.
 
La condemna podria ser més gran, ja que per un altre atac contra el xòfer d'un cotxe pertanyent a una presentadora de la televisió russa, els futbolistes podrien rebre dos anys més de pena.  

La policia ha informat que els dos jugadors han estat detinguts en qualitat de sospitosos i que estaran en custòdia policial durant 48 hores.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut