Aquest és el muntatge que ha fet la Policia Nacional de València per fer campanya d'educació vial
Fórmula 1

La Policia Local d'Oriola es mofa de Fernando Alonso per fer campanya d'educació vial

Han aprofitat una imatge del pilot asturià amb el seu McLaren-Honda aturat, per explicar què s'ha de fer en cas que s'espatlli el cotxe

Joan CaubetActualitzat

La temporada de Fernando Alonso amb el McLaren-Honda no està sent gens fàcil. Per això, les xarxes socials se n'han fet ressò i les mofes sobre el funcionament del seu vehicle s'estan viralitzant. I és que Alonso no ha pogut completar cap de les quatre curses que s'han disputat fins al moment. A Austràlia, la Xina i Bahrein va haver de retirar-se durant la carrera, però a Rússia ni tan sols va poder començar. A més, el dues vegades campió del món de Fórmula 1, sembla que està pensant ja en les 500 milles d'Indianàpolis.

Un dels exemples més recents ha estat el de la Policia Local del poble valencià d'Oriola que, aprofitant una imatge del pilot asturià amb el seu McLaren-Honda aturat, ha publicat un tuit per explicar com actuar en cas que s'espatlli el cotxe. Es tracta d'un muntatge en el qual s'apreciaven dos triangles vermells al davant i al darrera del cotxe. Poc després, veient l'impacte que havia generat a la xarxa, han decidit esborrar-lo.

El tuit deia el següent: "Si tens una averia en carretera com la de Fernando Alonso en el Gran Premi de Rússia, col·loca els triangles d'averia al davant i al darrera a 30 metres".

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut