Les banderes palestines a les grades del Celtic Park en el partit d'anada (Reuters)
Les banderes palestines a les grades del Celtic Park en el partit d'anada (Reuters)
Futbol

La policia israeliana prepara un desplegament de seguretat especial per al Hapoel-Celtic

En el Celtic Park, l'afició de l'equip escocès va mostrar centenars de banderes palestines. En el partit de tornada a Israel, la policia israeliana ha assegurat que respondran als "incidents relacionats amb banderes que puguin pertorbar el joc"

Actualitzat

La policia israeliana ha anunciat un desplegament de seguretat especial de cara a l'enfrontament del Hapoel Beer Sheva contra el Celtic de Glasgow, que es disputarà aquest dimarts. El partit de tornada de la prèvia de la Lliga de Campions arriba condicionat pels fets ocorreguts al Celtic Park, on centenars d'aficionats escocesos van desplegar banderes palestines i pancartes a favor de la causa palestina.

El portaveu policial israelià, Micky Rosenfeld, ha explicat que dins i als voltants de l'estadi hi haurà "unitats policials, patrulles especials i policia de fronteres", tant abans com durant el partit. Des dels estaments policials han assegurat que "la policia respondrà, si es necessari, a qualsevol incident relacionat amb banderes que pugui pertorbar el joc". Les forces de seguretat israelianes esperen que uns 250 seguidors del Celtic i milers d'aficionats del club israelià assisteixin a l'estadi. El Celtic de Glasgow visita a domicili l'Hapoel després de guanyar per 5-2 el partit d'anada a Escòcia.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut