Pentinel durant una cursa. (Foto: EFE)
Atletisme

La policia deté Antonio David Jiménez Pentinel acusat de tràfic de substàncies dopants

Antonio David Jiménez Pentinel ha estat detingut aquest dimarts a Sevilla acusat de tràfic de substàncies dopants. En l'escorcoll del seu domicili s'han trobat xeringues, hormona de creixement i sang a punt per fer autotransfusions. Ja que és un esportista federat en actiu, serà sancionat de forma automàtica amb una suspensió de 2 anys per la possessió de substàncies dopants.

Actualitzat

Antonio David Jiménez Pentinel ha estat detingut aquest dimarts a Sevilla acusat de tràfic de substàncies dopants. En l'escorcoll del seu domicili s'han trobat xeringues, hormona de creixement i sang a punt per fer autotransfusions. Pentinel, de 37 anys, es troba des de la tarda de dimarts als calabossos de la Jefatura Nacional de Policia de Blas Infante, a Sevilla.

La detenció de l'atleta sevillà, campió d'Europa de 3.000 obstacles l'any 2002 i membre de l'equip espanyol que el desembre va guanyar el campionat d'Europa de seleccions de cros, s'ha produït dintre de l'Operació Jimbo, amb un total de 13 detinguts a Còrdova, Sevilla, Màlaga, Huelva, València i Cantàbria. Ja que és un esportista federat en actiu, serà sancionat de forma automàtica amb una suspensió de 2 anys per la possessió de substàncies dopants, independentment de si es demostra que les ha consumit.

 

 

Anar al contingut