Barça

La policia de Washington no permet al Barça entrenar-se davant de la Casa Blanca

El Barça ha començat la seva gira pels Estats Units a la capital, Washington, on serà fins diumenge que ve, per viatjar després a Miami i Dallas. L'anècdota de la jornada s'ha produït quan la policia ha prohibit que els jugadors de Guardiola fessin una suau sessió d'exercicis a l'esplanada del Mall, molt pròxima a la Casa Blanca i on es concentren els monuments més emblemàtics, per no haver sol·licitat el permís necessari. Un dels capitans, Xavi Hernández, ha parlat en roda de premsa i ha dit que no hi ha cap problema d'incompatibilitat ni amb Thiago ni amb Cesc, si acaba fitxant.

Actualitzat
Xavi: "Thiago és completament compatible amb Cesc"

En la roda de premsa de presentació de la gira nord-americana del Barça, Xavi ha dit avui que Thiago és "completament compatible" amb Cesc Fàbregas. "Jo he patit molt les comparacions i no són bones. Tothom té cabuda al Barcelona amb les exigències que tenim. Com més futbolistes, millor, sobretot al centre del camp, que és la nostra força", ha explicat el de Terrassa. Thiago ha estat el protagonista (absent) de la roda de premsa, després que marqués els dos gols que van donar al Barça l'Audi Cup després de derrotar el Bayern de Munic (0-2). La decisiva actuació del jugador del planter arriba en ple debat sobre la necessitat o no de fitxar el jugador de l'Arsenal Cesc Fàbregas. Per Xavi, Thiago "és un jugador molt jove que donarà molt al Barcelona aquest any". "Té aquestes espurnes de talent que ens donaran molt aquesta temporada. A més, té un nivell excel·lent i un talent inacabable", ha subratllat.

El defensa Gerard Piqué, que ha comparegut en roda de premsa al costat de Xavi, ha dit de Thiago que "té molt per aprendre, encara que a la seva edat ja en sap moltíssim". "Només pot aportar coses positives a l'equip, hi ha molta competència i ell sempre és molt positiu per a l'equip", ha afegit el jugador blaugrana.

Conveni amb la fundació de Bill Gates

La gira pels Estats Units també té el vessant social i solidari. Aquest dijous, la fundació del Barça i la Fundació Bill i Melinda Gates han firmat un acord de tres anys per lluitar conjuntament contra la poliomielitis. A l'acte, hi han assistit el mateix Bill Gates, el president del Barça, Sandro Rosell, Pep Guardiola i els jugadors del primer equip Andrés Iniesta i Seydou Keita.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut