Tiger Woods, quan va ser detingut per la policia de Florida (REUTERS)
Golf

La policia de Florida confirma que Tiger Woods va donar negatiu en el test d'alcoholèmia quan el van detenir

Els càrrecs contra ell per conducció sota la influència de drogues, però, es mantenen

Actualitzat

La policia de Florida (EUA) ha confirmat la versió de Tiger Woods que no va prendre alcohol abans de ser detingut la matinada de diumenge a dilluns al volant del seu cotxe. La prova d'alcoholèmia va donar un resultat de 0,00. Els càrrecs per conduir sota la influència de drogues, però, es mantenen. El golfista haurà de comparèixer davant del jutge el 5 de juliol.

Els agents de la policia que el van detenir van trobar Woods adormit al volant. Al golfista li costava parlar, no va ser capaç de superar les proves de coordinació i va donar versions contradictòries sobre d'on venia i cap a on anava. Woods, que segons els agents es va mostrar "molt cooperatiu" amb ells, va explicar que estava prenent molta medicació, incloent un parell de calmants, i es va prestar a passar les proves d'alè i orina.

En un comunicat posterior, l'exnúmero 1 mundial del golf va insistir en la seva versió de la barreja de medicaments com a causant del seu estat. Woods ha passat 4 vegades pel quiròfan des del 31 de març del 2014 pels seus dolorosos problemes d'esquena.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut