Futbol

La plantilla del Nàstic denuncia que fa dos mesos que no cobra les nòmines

El migcampista del Gimnàstic Fernando Morán va denunciar ahir davant els mitjans que la plantilla fa dos mesos que no cobra, però s'ha mostrat confiat en el fet que aquesta situació no influeixi en el rendiment esportiu de l'equip. El club grana ha reaccionat ràpidament reconeixent el desfasament en el pagament de les nòmines dels jugadors, i ha assegurat que estaran al dia de pagament abans del pròxim 30 de juny. Segons ha explicat el director general, Lluís Fàbregas, quan disposin d'una entrada de diners que estan negociant, unes factures pendents de cobrament, pagaran "fins a l'últim euro, i serà abans del 30 de juny, tal com està estipulat en el pressupost".
Segons informa l'agència EFE, el club va anunciar als capitans de la plantilla el passat 20 d'abril la impossibilitat de fer efectiu el pagament corresponent al mes de març, una demora a la qual s'ha sumat el pagament corresponent a abril, encara que els terminis habituals de pagament encara no s'han sobrepassat, ja que el pagament se sol realitzar abans del dia 15 del mes posterior.

Fernando Morán ha matisat que "hi ha problemes d'ingressos i s'ha de suportar", i ha volgut insistir que el club travessa "un moment complicat". La temporada està a punt d'acabar i "és important el tema esportiu per aconseguir que tot funcioni bé", ha comentat el jugador, qui ha assegurat que quan s'acabi la temporada "s'exigirà el que s'ha d'exigir". Morán no creu que aquesta situació influeixi en el rendiment de l'equip, ja que "un s'entrena al límit".