Actualitat

La plantilla del Barça arriba a París i s'entrenarà aquesta tarda a l'escenari de la final

El barcelonisme va camí de París. A hores d'ara ja són milers els socis que en cotxe o tren es dirigeixen cap a la capital francesa. Uns 12.000 hi arribaran en les pròximes hores. I també han viatjat els altres protagonistes, els jugadors i el cos tècnic. A les vuit del matí estaven tots convocats a les instal·lacions del Barça. Tot seguit, pujada a l'autocar per anar a l'aeroport. De ben segur que els jugadors voldrien fer dijous aquest mateix trajecte, però amb la Copa d'Europa ja presidint l'autobús. De moment, calia arribar a l'aeroport i a dos quarts d'onze s'ha enlairat l'avió en direcció a París. Hi eren tots.

L'expedició oficial del Barça ja és a París. Aquest migdia l'avió que portava els jugadors i els directius ha aterrat a l'aeroport Charles de Gaulle de la capital francesa. Els jugadors s'han traslladat a un hotel als afores de la ciutat, mentre Joan Laporta i la directiva s'allotgen en un hotel ben cèntric. El Barça ja respira aire francès i ho fa després que el vol que els portava des del Prat ha sortit amb una hora de retard.


Aquesta tarda, a les set, entrenament a l'Stade de France, l'escenari de la final, i després Frank Rijkaard donarà la llista de convocats.


L'Arsenal també ha viatjat cap a París. Ho ha fet després d'un entrenament matinal a Londres a porta tancada. A diferència dels blaugrana, no ho faran en l'escenari de la final i dedicaran tot el dia d'avui i de dimecres a relaxar-se a l'hotel de concentració. Més feina tindran milers d'aficionats de l'Arsenal que han viatjat a París ja que molts ho han fet sense entrada.

NOTÍCIES RELACIONADES