Chen entrega a Sergio García una samarreta commemorativa pels seus 200 partits amb l'Espanyol (@RCDEspanyol)
Espanyol

La plantilla de l'Espanyol tanca la temporada amb un dinar amb Chen Yangsheng

La plantilla blanc-i-blava tanca oficialment la temporada 2017-18 amb un dinar abans de marxar de vacances fins al juliol

Actualitzat

La primera plantilla de l'Espanyol ja ha acabat oficialment els entrenaments i no tornarà a la feina fins a principis del mes de juliol, segons ha informat l'entitat blanc-i-blava a través d'un comunicat.

El president de l'entitat, Chen Yansheng, dina amb els futbolistes avui per acomiadar oficialment la temporada. El magnat xinès estarà a Barcelona fins dimecres per atendre diferents compromisos esportius i institucionals.

En el dinar, s'ha fet entrega a Sergio García d'una samarreta commemorativa pels 200 partits jugats amb l'Espanyol.   

L'Espanyol comunicarà en els pròxims dies la planificació de la pretemporada del primer equip, cosa que haurà d'esperar fins a la designació del nou director esportiu i de l'entrenador. Aquests dos anuncis seran claus per al futur de l'equip.

La plantilla no serà al complet en el dinar de final de curs: hi faltaran el central costa-riqueny Óscar Duarte i el migcampista colombià Carlos Sánchez, que ja fa dies que s'han concentrat amb les seves seleccions per preparar el Mundial de Rússia, amb permís del club.  

 

Anar al contingut