L'Espanyol en un entrenament aquesta setmana (@rcdespanyol)
Espanyol

La plantilla de l'Espanyol gaudirà de tres dies de descans i tornarà dimarts per a preparar la cita contra l'Alabès

L'entrenador, Quique Sánchez Flores, podrà comptar la setmana que ve amb els tres internacionals convocats amb les seves respectives seleccions i també amb Leo Baptistao, que hauria d'estar recuperar de la lesió muscular

Actualitzat

La plantilla de l'RCD Espanyol gaudirà de tres dies descans, aprofitant la parada de la Lliga pels compromisos internacionals, i tornarà a la feina dimarts que ve a les 10.30 hores, a la Ciutat Esportiva de Sant Adrià.

El cos tècnic començarà a preparar llavors el pròxim partit de la competició contra l'Alabès, diumenge a les 12.00 al RCDE Stadium. El partit ha de servir per recuperar sensacions després de l'última derrota contra el Betis i encarar amb il·lusió la recta final del campionat.

L'entrenador, Quique Sánchez Flores, podrà comptar la setmana que ve amb els tres internacionals convocats amb les seves respectives seleccions: el central costa-riqueny Óscar Duarte, el migcampista colombià Carlos 'La Roca' Sánchez i el lateral esquerre, amb la sub-21 d'Espanya, Aarón Martín.

A més, el davanter brasiler Leo Baptistao hauria d'estar ja recuperat de la seva lleu contractura muscular a la fàscia lata de la cuixa esquerra. L'atacant, en principi, estarà disponible per al partit contra l'Alabès. 

Anar al contingut