Actualitat blanc-i-blava

La plantilla al complet de l'Espanyol fa el darrer entrenament de l'any a Sant Adrià

L'Espanyol ha fet el darrer entrenament de l'any a Sant Adrià de Besòs, ja amb tots els jugadors de la plantilla que s'han anat incorporant aquests dies, després de les vacances de Nadal. Han arribat els tres estrangers que faltaven: Zabaleta, Kameni i Walter Pandiani. Per a Jonathan Soriano ha estat la darrera sessió preparatòria com a blanc-i-blau perquè marxa cedit al Polideportivo Ejido de Segona. L'Espanyol farà festa els dos propers dies i tornarà a la feina dimarts per preparar el partit contra el Recreativo.

Actualitzat

La plantilla de l'Espanyol segueix sumant jugadors i en l'últim entrenament de l'any ja s'han deixat veure els primers jugadors estrangers com Zabaleta, Pandiani i el porter camarunès Kameni, que ha demostrat que les vacances no li han passat factura. Qui ha realitzat l'últim entrenament d'aquesta temporada amb l'equip blanc-i-blau ha estat Jonathan Soriano, que quan comenci l'any jugarà cedit al Polideportivo Ejido. El jugador s'ha acomiadat dels seus companys abans de marxar al Poli Ejido. L'any passat el jugador ja va estar a l'Almeria i, ara, espera millorar encara més per fer-se un lloc en la davantera espanyolista de la pròxima temporada.

L'entrenador Ernesto Valverde tampoc ha tingut sota les seves ordres Armando Sa, que divendres es va desvincular de l'Espanyol per firmar en principi amb el Leeds anglès. El tècnic basc està motivant al màxim els seus jugadors aquest final d'any i la plantilla sembla ser conscient de la importància d'aquest principi d'any, on jugarà dos partits a casa contra el Recreativo i el Barça. La plantilla de l'Espanyol té ara festa fins al dia 2 de gener.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut