Bàsquet

La Penya torna a guanyar el Dinamo de Tbilissi (86-66) i passa a la segona ronda prèvia de la Basketball Champions League

Els georgians han resistit tres quarts abans de cedir a l'últim, com al partit d'anada

Daniel AlentoActualitzat

El Divina Seguros Joventut ja pensa en el seu següent rival a la Basketball Champions League de la FIBA, el Kataja de Finlàndia, després d'eliminar en la primera eliminatòria prèvia el Dinamo de Tbilissi. Els badalonins ja van superar dimarts el seu contrincant a Geòrgia (60-72) i aquest dijous, a Badalona, ho han tornat a fer (86-66). El seu següent partit, a casa contra el Kataja, serà el proper diumenge (19:45, Esport3).

Diego Ocampo ha inclòs Joel Parra, de només 17 anys, en la seva formació titular, i el jove ha respost amb 5 dels 7 primers punts de la Penya. L'altra novetat del primer quart del matx ha estat el debut en els locals del pivot Omari Gudul. Els badalonins volien córrer però no han aconseguit imposar el seu joc. Tot i això, no han trigat a obrir una escletxa de fins a 8 punts que s'ha vist anul·lada totalment en el segon quart quan el Divina Seguros s'ha vist atrapat en el ritme dels georgians. El Dinamo Tbilissi, liderat per Nikola Gacesa, s'ha avançat 30-34 a 1:30 pel descans. Un altre jove, Pol Molins, ha donat ràpida resposta amb un triple, en una primera part que s'ha tancat amb un resultat de 33 a 36. 

La renda visitant, basada en els punts a la pintura, ha arribat fins els 5 punts a l'inici de la segona part. El Joventut ha tancat la seva zona amb Jerome Jordan i ha recuperat el liderat amb una antiesportiva a Levan Patsasia i una tècnica a la banqueta visitant (40-38). Tot que Jordan s'ha carregat amb 3 faltes, dues cistelles de Nenad Dimitrijevic han permès els de casa reconstruir el seu marge. Ja a l'últim quart, l'avantatge ha arribat als 7 punts després d'un triple de Simon Birgander (79-72). Aquesta cistella ha donat el tret de sortida a l'escapada definitiva de la Penya. La màxima distància entre els dos equips ha estat els 20 punts que ha reflectit el marcador final.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut