Bogdanovic
Bogdanovic, un dels millors de la Penya en el partit contra el València (EFE)
Bàsquet

La Penya suma una important victòria a l'Olímpic contra el València (86-84)

Els verd-i-negres, entre els quals han brillat Jordan (15), Bogdanovic (16) i Abalde (14), han guanyat tres del últims quatre partits

Actualitzat

Gran victòria del Divina Joventut contra un dels equips de la part alta de l'ACB, el València Bàsquet, que dirigeix Pedro Martínez. A l'Olímpic de Badalona, l'equip de Diego Ocampo ha fet un partit molt complet en totes les facetes, i en el tercer període ha arribat a tenir 9 punts de renda.

L'aportació del pivot Jerome Jordan ha resultat fonamental. El jamaicà ha fet 15 punts, que s'han afegit als 16 de Bogdanovic i als 14 d'Abalde, un jugador que encara pertany al València, però que està cedit a la Penya. L'equip taronja ha accelerat en l'últim quart i l'interior ucraïnès Kravstov ha estat un malson. Ha acabat amb 23 punts.

Amb 86 a 84, el València ha tingut un triple per guanyar el partit, però Antoine Diot ha fallat. Els verd-i-negres sumen la tercera victòria del curs: han guanyat tres dels últims quatre partits.

L'Andorra es manté invicte a casa

El MoraBanc Andorra s'ha imposat al Rio Natura Monbus Obradoiro per 91-87 en un partit intens i es manté invicte a casa aquesta temporada, amb cinc victòries al Poliesportiu. L'Andorra s'ha sobreposat a un inici enèrgic dels gallecs, que han tingut diferències favorables de cinc punts. A poc a poc, s'ha fet notar la feina d'equip, amb unes bones aportacions de Walker (16), Antetokounmpo (11), Martí (11) i Shermadini (11) que han fet inútils les bones actuacions de McConell (22) i Whittington (21).

Anar al contingut