Juan Carlos Navarro va agafant la forma a poc a poc.
Bàsquet

La Penya rep el Barça en el derbi català de la segona jornada de la Lliga Endesa

En la segona jornada de la Lliga Endesa es viurà un nou derbi català, el que enfronta al FIATC Joventut i al Barça diumenge al matí a l'Olímpic de Badalona. L'altre equip català, La Bruixa d'Or Manresa, juga dissabte a la tarda contra el Rio Natura Monbus.

Actualitzat

Aquest diumenge el FIATC Joventut rebrà el F. C. Barcelona a les 12.30, en directe per Esport3, la web esport3.cat i l'app per a mòbils i tauletes. Tots dos equips arriben de forma ben diferent a aquest duel. Els verd-i-negres van perdre en la primera jornada a Manresa, evidenciant les seves mancances en el joc interior. El Barça no és el millor rival per refer-se d'aquesta derrota, i menys tenint en compte el moment dolç de Joey Dorsey. El pivot va ser clau en l'ajustada victòria dels blaugranes de la primera jornada de la Lliga Endesa contra el València i en la d'Eurolliga contra el Partizan. Els badalonins, a més, tindran la baixa d'última hora del base canadenc Nik Cochran.

La Bruixa d'Or, l'altre equip català de la Lliga Endesa, juga dissabte a les 20.00 en directe per Esport3, la web esport3.cat i l'app per a mòbils i tauletes a Santiago de Compostel·la contra el Rio Natura Monbus, sense un substitut per al lesionat Darryl Monroe però amb la incorporació de Josh Asselin un cop superats els seus problemes administratius. Els manresans hauran de confiar que la tripleta Salva Arco, Marcus Eriksson i Rasmus Larsen mantingui el nivell si volen derrotar un rival complicat amb un dels candidats a jugador revelació de la Lliga, el pivot Mike Muscala.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut