La Penya perd el primer partit a l'Olímpic contra el Caja San Fernando (71-78)

El DKV Joventut ha perdut el primer partit a l'Olímpic de Badalona davant el Caja San Fernando per 71-78. Tot i un inici amb un 7-0 de la Penya, el partit ha estat disputadíssim i molt igualat. Fins al darrer quart, els de Manel Comas no han aconseguit trencar el matx i escapar-se en el marcador, amb Videnov com a màxim anotador amb 20 punts. A la Penya, només Rudy Fernández i Barton han rendit al nivell habitual, amb 17 i 16 punts, cadascun.

A l'Olímpic de Badalona s'ha vist un duel disputadíssim i molt igualat. Els verd-i-negres han començat amb un inici espectacular amb un parcial de 7-0 a favor, però ben aviat el Caja San Fernando ha reaccionat i fins i tot ha pogut arribar a posar-se per davant en el marcador (14-15). A partir d'aquí l'equilibri en el marcador ha estat una constant, cap dels dos equips ha aconseguit trencar el partit. La Penya ha marxat amb només tres punts d'avantatge al descans (36-33), amb un Rudy Fernández espectacular que ha anotat 12 punts, amb dos triples.

La igualtat ha continuat en el tercer període. Al darrer quart, però, el Caja San Fernando ha pogut anar-se'n en el marcador i després d'aconseguir una renda de set punts (51-58), ja no ha deixat escapar el partit i s'ha imposat per 71-78. Els jugadors que entrena Manel Comas han estat, sobretot en el segon temps, molt superiors com a conjunt, amb dos jugadors destacats, Videnov i l'exbarcelonista Femerling, amb 20 i 10 punts, respectivament. En l'equip verd-i-negre, que ha perdut el primer partit de la temporada a l'Olímpic, només Rudy Fernández i Barton han rendit al nivell habitual, amb 17 i 16 punts, cadascun. La Penya ocupa ara la cinquena posició amb quatre victòries i dues derrotes.