Bàsquet

La Penya no té pietat del Barça i es proclama campiona del torneig juvenil de l'Eurolliga (82-59)

La Penya ha tornat a demostrar que té un dels millors planters del bàsquet europeu. L'equip verd-i-negre s'ha proclamat aquest diumenge campió del torneig júnior de l'Eurolliga a Londres després de derrotar en la final el Barça per un contundent 82-59. Els blaugrana només han resistit en el primer quart davant d'un Joventut molt superior.

Actualitzat
La Penya ha tornat a demostrar que té un dels millors planters del bàsquet europeu. L'equip verd-i-negre s'ha proclamat aquest diumenge campió del torneig júnior de l'Eurolliga a Londres després de derrotar en la final al Barça per un contundent 82-59. Els blaugrana només han resistit al primer quart davant d'un Joventut molt superior.

Al descans, els verd-i-negres ja guanyaven per 46-29 i en la represa han arribat a tenir més de 30 punts d'avantatge en una final catalana sense història. L'equip badaloní ha acabat sumant el títol de manera incontestable liderat pels 18 punts i 9 rebots d'Alberto Abalde, una de les perles amb més futur del planter verd-i-negre, i Agustí Sans (14 punts i 5 assistències). Per part blaugrana, els millors han estat Marc Garcia (18 punts) i Adrià Cantenys (14 punts i 7 rebots).
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut