Salva Maldonado, entrenador del FIATc Joventut. (Foto: EFE)
Bàsquet

La Penya i La Bruixa d'Or volen guanyar els seus partits, un per continuar en llocs de "play-off" i l'altre per sortir del descens

Diumenge al matí el FIATC Joventut visita la pista del Laboral Kutxa (12.15, en directe per Esport3) amb el dubte de Devoe Joseph. La Bruixa d'Or rep diumenge el Fuenlabrada en un duel que no pot perdre per no enfonsar-se més en el descens.

Actualitzat

Diumenge al matí el FIATC Joventut visita la pista del Laboral Kutxa (12.15, en directe per Esport3). La Penya és vuitena, l'últim lloc que dona accés al "play-off", empatada a victòries amb el setè Rio Natura Monbus, l'equip vitorià i el Cajasol. Pels badalonins hi ha el dubte de si Devoe Joseph estarà en condicions físiques de competir. Savané, en un gran estat de forma, arribarà al seu partit 350 en la màxima categoria del bàsquet espanyol.

La Bruixa d'Or Manresa tancarà la jornada catalana rebent el Fuenlabrada (diumenge, 19.00), en un duel entre dos equips que reben molts punts (82,7 els locals i 81,4 els madrilenys). A la banqueta visitant es produirà el debut de Luis Casimiro, campió de l'ACB amb el Manresa la temporada 1997-98. Els del Bages, en zona de descens, han de guanyar per evitar despenjar-se dels equips que el precedeixen a la classificació, Múrcia i Estudiantes.

Anar al contingut