Bàsquet

La Penya, amb 8 del planter, rep el Caja Laboral, i el Barça el CAI, aquest diumenge al canal Esport3

La Lliga Endesa de bàsquet serà present diumenge a la programació del canal Esport3, a les sessions de matí i tarda. Al matí, a partir de les 12, es transmetrà en directe el partit que jugaran al Palau Blaugrana el Barça Regal i el CAI Saragossa. I a la tarda, a partir de les 18.40 i també en directe, el matx que disputaran al Pavelló Olímpic de Badalona el FIATC Joventut i el Caja Laboral de Vitòria. Les baixes de la Penya els obliguen a jugar amb fins a 8 jugadors formats al planter.

Xavi Pascual en acció durant un partit (Foto: EFE)

La Lliga Endesa de bàsquet serà present diumenge a la programació del canal Esport3, a les sessions de matí i tarda. Al matí, a partir de les 12, es transmetrà en directe el partit que jugaran al Palau Blaugrana el Barça Regal i el CAI Saragossa. I a la tarda, a partir de les 18.40 i també en directe, el matx que disputaran al Pavelló Olímpic de Badalona el FIATC Joventut i el Caja Laboral de Vitòria.

Els de Badalona rebran el segon classificat de la Lliga amb baixes importants. A la ja coneguda de Kuzmic, s'ha afegit la d'última hora del base nord-americà Corey Fisher. A més, Tony Gaffney ha deixat de pertànyer a la disciplina verd-i-negra en haver rescindit el contracte. Això farà que a la convocatòria per al partit de Salva Maldonado hi hagi fins a 8 jugadors del planter.
 
Les narracions de la transmissió aniran a càrrec de Jordi Robirosa, Nacho Solozábal en els comentaris tècnics, i Víctor Lavagnini, en les entrevistes.