El xut sec de Dyego en l'acció del 5 a 3.
Futbol sala

La paciència i el físic del Barça porten l'Uruguay Tenerife a la perdició en un tram final brillant (7-3)

L'equip de futbol sala del F. C. Barcelona ha hagut d'esperar a la segona part per poder doblegar el modest Uruguay Tenerife, que s'ha presentat al Palau Blaugrana disposat a plantar cara. Els canaris han arribat a avançar-se a la primera part, però, a la segona, les accions de Wilde, Dyego i Lozano els han aclaparat.

L'equip de futbol sala del F. C. Barcelona ha hagut d'esperar a la segona part per poder doblegar el modest Uruguay Tenerife, que s'ha presentat al Palau Blaugrana disposat a plantar cara. Els blaugrana han decidit portar el pes del partit des de l'inici, però s'han encallat sovint davant la defensa visitant, molt hàbil tallant i corrent a la contra.

El Barça s'ha avançat dues vegades, en una acció de velocitat de Lozano al minut 5 i de Bateria, al 14. Però el Tenerife ha sorprès empatant cada vegada als pocs segons, gràcies a Corvo i a Pablo, i fins i tot s'ha avançat, al 17, amb un gol de Murga, que ha robat i ha coregut tot sol fins a la porteria.

Wilde ha aconseguit rematar dins l'àrea per posar el 3 a 3 als pocs segons del descans i, a partir d'aquí, als canaris ja no els han quedat més opcions. Han aguantat els primers deu minuts de la segona part, però quan les forces els han començat a baixar, el Barça n'ha tingut prou amb mantenir el ritme per segellar la golejada. A més, ara sí, amb un joc del tot desinvolt.

A la mitja hora de joc, Dyego ha llançat dues canonades crucials: la primera ha estat gol i la segona l'ha desviat Wilde per signar el 5 a 3. Els últims cinc minuts, amb el porter jugador del Tenerife a pista, Lozano ha protagonitzat el seu xou particular per definir el 7 a 3 final i marxar a casa amb un "hat trick".

La victòria assegura el segon lloc de la Lliga al Barça quan acabi la jornada. Sergio Lozano es situa, amb disset gols, a només un del pitxitxi, Corvo.