Espanyol

La negativa de Marqués obliga l'Espanyol a replantejar-se la política de fitxatges

L'àrea esportiva de l'Espanyol que dirigeix Ramon Planes es veurà obligada a canviar la política de fitxatges que tenia prevista per aquesta temporada després que el jugador Fernando Marqués no ha respost a l'oferta de renovació presentada pel club blanc-i-blau en els últims dies. L'Espanyol i el jugador feia diverses setmanes que negociaven la renovació. Des de l'àrea esportiva, que oferia un contracte de tres temporades al futbolista, s'esperava una resposta afirmativa de Marqués, que, tot i això, ha decidit rebutjar la proposta per motius esportius.

Actualitzat
El madrileny, que es va convertir en un dels futbolistes més estimats per la grada, va tenir un paper bastant marginal en els últims partits de Lliga i una de les seves condicions per renovar era tenir més minuts aquesta temporada. Des del club ja es va avisar que aquest aspecte és innegociable. Marqués ha decidit no seguir a l'Espanyol. Malgrat que s'han produït nombroses variants durant les negociacions, tot apunta que aquest cas ha quedat vist per a sentència i que el madrileny canviarà d'aires la campanya vinent.

La negativa de Marqués obliga l'Espanyol a replantejar-se la seva política de fitxatges, ja que en principi comptava amb la continuïtat del futbolista. La idea de l'àrea esportiva era incorporar un extrem esquerre i després esperar als moviments que poguessin produir-se durant l'estiu. Tot i això, la situació prevista fa uns dies ha canviat. L'àrea esportiva ara haurà de continuar rastrejant el mercat per trobar un altre futbolista que pugui jugar en qualsevol de les dues bandes d'atac. El club blanc-i-blau espera resoldre aquest problema amb la màxima rapidesa possible.
Anar al contingut