Hernán Fioritto, mort després d'un tiroteig (@somoscarboneros)
Hernán Fioritto, mort després d'un tiroteig (@somoscarboneros)
Futbol Internacional

La mort d'un aficionat del Peñarol provoca la suspensió de la jornada a l'Uruguai

La Associació Uruguaiana de Futbol ha pres la decisió després de la mort del jove seguidor, que va ser agredit per ultres del Nacional a finals de setembre

Marc BéjarActualitzat

El futbol uruguaià està de dol després de confirmar-se la mort d'un aficionat del Peñarol. La víctima és Hernán Fioritto, que no ha pogut recuperar-se de les lesions produïdes en un tiroteig amb ultres del Nacional, rival per excel·lència en el clàssic sud-americà. En conèixer la notícia, l'Associació Uruguaiana de Futbol (AUF) ha decidit suspendre l'onzena jornada de la Primera Divisió de la lliga del país.

Els fets van tenir lloc el 28 de setembre passat a la localitat de Santa Lucía, a la província de Canelones, quan tres seguidors del Peñarol van ser agredits pels radicals de l'equip de Montevideo. Els altres dos implicats en la baralla ja han estat donats d'alta. Arran del desagradable incident, dotze ultres del Nacional han estat processats i tres més estan detinguts a l'espera d'una sentència del jutge Luis Sobot.

L'AUF ha lamentat el tràgic desenllaç a través del seu perfil oficial de Twitter, on ha informat de la suspensió de la jornada. "Davant de la lamentable mort del jove Hernán Fiorittto, hem decidit suspendre totes les activitats previstes per a aquest cap de setmana", ha sentenciat el seu consell executiu a través del comunicat públic.

Anar al contingut