Maradona amb el seu pare, durant un entrenament de la selecció argentina (Reuters)
Futbol

La mort del pare de Maradona genera mostres de condol arreu del món de l'esport

El món de l'esport no ha trigat a mostrar el condol a Maradona per la mort del seu pare a l'edat de 87 anys aquest dijous per problemes coronaris i respiratoris

Jaume CabeceransActualitzat

La mort del pare de Diego Armando Maradona a l'edat de 87 anys en una clínica de Buenos Aires ha generat un gran nombre de reaccions cap al seu fill. El pare del Pelusa portava setmanes ingressat per greus problemes coronaris i respiratoris.

La selecció argentina ha estat una de les primeres a dirigir el seu condol a l'exseleccionador i també exjugador del Barça. El defensa Javier Mascherano i també el tècnic Gerardo Martino han donat suport a Maradona en aquests difícils moments. "Tota la selecció està amb ell", han explicat.

Lucas Barrios, concentrat amb el Paraguai, també ha dirigit el seu condol a través de Twitter a Maradona: "A la distància, amic, t'acompanyo en el sentiment! Que Don Diego descansi en pau!".

No només l'esport ha dirigit les seves paraules a l'argentí, sinó també la presidenta Cristina Fernández de Kirchner, que li ha dirigit un comunicat, a més del president de Veneçuela, Nicolás Maduro, que li ha dedicat unes paraules mitjançant Twitter.

 

Anar al contingut