Espanyol

La millor versió de l'Espanyol intentarà batre un Reial Madrid marcat per les rotacions al Bernabéu

Els guarismes: des de la temporada 1995-96, en la jornada 37, l'Espanyol no guanya el Reial Madrid en Lliga al Santiago Bernabéu amb 16 gols a favor dels madridistes per només un en contra en les cinc últimes visites. L'Espanyol intentarà trencar aquesta mala ratxa

Actualitzat

El Reial Madrid rep amb rotacions i sentint la il·lusió de la seva afició per la gran imatge deixada contra la Roma en el debut en Lliga de Campions, un Espanyol instal·lat en la seva millor versió en un bon inici de curs, que desafia els seus mals números després de 22 anys sense guanyar al Bernabéu.

I és que l'Espanyol arriba al Santiago Bernabéu en un bon moment de joc i amb confiança, però també amb cautela després de 22 anys sense guanyar a l'estadi madridista. El vestidor, de tota manera, no rebaixa la seva ambició i els seus jugadors es veuen capaços de vèncer qualsevol rival i en qualsevol escenari.

La victòria contra el Llevant de la setmana passada va esborrar el mal gust de boca de Vitòria i va donar ales al grup blanc-i-blau. El seu entrenador, Joan Francesc Ferrer, "Rubi", no modificarà en principi la seva recepta. Aposta per un joc ofensiu, encara que sempre amb criteri. Fins a on sigui possible, intentarà ser protagonista del partit, per això l'onze inicial serà gairebé idèntic després de repetir-ho en totes les jornades de LaLiga Santander.

Amb tot, la mala notícia per a Rubi és la baixa del central David López. El futbolista no s'ha pogut recuperar a temps de les seves molèsties i el cos tècnic ha preferit donar-li descans. El del planter és un dels pilars indiscutible a l'eix de la defensa i suposa una baixa sensible. En principi, el costa-riqueny Oscar Duarte serà el seu relleu.

Des de la temporada 1995-96, en la jornada 37, l'Espanyol no guanya el Reial Madrid en Lliga al Santiago Bernabéu. El vestidor català no es preocupa per les estadístiques i se centra a continuar amb la mateixa línia de rendiment. Està convençut que pot firmar un gran partit.
 
Un Madrid en ratxa

L'estrena en Lliga de Campions va deixar tan bones sensacions que amb rapidesa va oblidar el madridisme la primera ensopegada de la Lliga amb l'empat a San Mamés que va deixar fora del lideratge compartit el Reial Madrid. El bon futbol mostrat per l'equip de Julen Lopetegui i el compromís de tots els seus jugadors contra la Roma, han instal·lat la il·lusió en una afició que ha superat amb rapidesa l'adeu de Cristiano Ronaldo.

Adverteix Lopetegui que gairebé sense temps per descansar, arriba al Santiago Bernabéu el rival més difícil fins ara. Situa l'Espanyol per damunt fins i tot d'un semifinalista de l'última edició de Champions com la Roma, per advertir els seus jugadors sobre el perill de relaxar-se i no posar la mateixa intensitat que en l'estrena europea.

El calendari carregat, amb set partits en 21 dies per al Reial Madrid, obliga Lopetegui a donar entrada a les rotacions i començar a fer servir el seu fons d'armari.

Anar al contingut