Ielena Laixmanova, en una imatge d'arxiu. (Foto: Reuters)
Ielena Laixmanova, en una imatge d'arxiu. (Foto: Reuters)
Atletisme

La marxadora russa Ielena Laixmanova, campiona olímpica i mundial, suspesa dos anys per dopatge

La marxadora russa Ielena Laixmanova, campiona olímpica i mundial, ha estat suspesa dos anys per dopatge, ha informat a la seva pàgina web la Federació d'Atletisme de Rússia (FAR). Segons el comunicat de la FAR, Laixmanova, de 22 anys, va donar positiu en un control antidopatge fora de competició realitzat el 4 de gener d'aquest any a la ciutat russa de Saransk.

Actualitzat
La marxadora russa Ielena Laixmanova, campiona olímpica i mundial, ha estat suspesa dos anys per dopatge, ha informat a la seva pàgina web la Federació d'Atletisme de Rússia (FAR).
   
Segons el comunicat de la FAR, Laixmanova, de 22 anys, va donar positiu en un control antidopatge fora de competició realitzat el 4 de gener d'aquest any a la ciutat russa de Saransk. La Comissió Antidopatge de la FAR va castigar a l'atleta amb una suspensió de dos anys, que va entrar en vigor el 26 de febrer, de manera que podrà participar en els Jocs Olímpics de Rio de Janeiro, que es disputaran entre el 5 i el 21 d'agost de 2016.
   
En els Jocs de Londres, Laixmanova es va coronar campiona olímpica en els 20 quilòmetres marxa amb rècord mundial inclòs. L'any passat, en els Mundials d'Atletisme de Moscou, Laixmanova també va pujar al calaix més alt del podi i va ratificar la seva supremacia com a marxadora.
Anar al contingut