Futbol

La marxa de Pedro obliga Rafinha, Sandro i Munir a fer un pas endavant

Els tres jugadors del planter estan cridats a cobrir els minuts però també les responsabilitats que fins ara tenia Pedro al Barça

Eloi SansaActualitzat

Pedro Rodríguez jugava aquesta última temporada al Barça el paper de suplent de luxe d'un trio atacant intocable. El canari ha decidit marxar a la Premier League a buscar més protagonisme i els seus minuts -i també les seves responsabilitats-, recauran en tres jugadors del planter: Rafinha, Sandro i Munir.

El Barça ja ha deixat clar que no es planteja cap fitxatge immediat per cobrir la vacant que deixa Pedro. La sanció de la FIFA fa que qualsevol incorporació no pugui jugar fins al gener i el club, en conseqüència, ha optat per veure com reacciona l'equip abans de fer cap moviment concloent.

Ara queda per veure quin ús farà Luis Enrique de les peces que li queden per quan Neymar, Luis Suárez o Leo Messi, sigui pels motius que sigui, no puguin jugar.

Rafinha es perfila com el principal beneficiari de la marxa de Pedro. L'hispanobrasiler és més polivalent i està més rodat que Sandro o Munir. I compta, a més, amb la confiança absoluta de Luis Enrique, que ja el va tenir al Celta. Una clara mostra és que, en absència de Neymar, va ser escollit com a titular a la Supercopa d'Europa. Fins i tot per davant de Pedro, que acabaria marcant el gol decisiu sortint des de la banqueta.

A Bilbao, aquest diumenge, i amb Neymar encara convalescent de les galteres, es podrà començar a veure com funciona el Barça sense un secundari de luxe com era Pedro. Si cap dels tres assenyalats ho aprofita, Nolito ja s'ha deixat estimar de cara a la segona volta.    

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut