Nolito
Nolito
Futbol internacional

La mare de Nolito l'acusa d'obligar-la a pidolar per sobreviure mentre que la seva àvia el defensa

Nolito es va criar amb els seus avis després que fessin fora de casa la seva mare, addicta a l'heroïna. Ara, la seva mare ha carregat contra ell en un diari sensacionalista britànic

Actualitzat

El jugador del Manchester City Manuel Agudo "Nolito" viu una tempesta familiar després de les revelacions de la seva mare, Rocío Agudo, al diari sensacionalista britànic "Mirror". La dona, de 46 anys, va acusar el seu fill "d'obligar-la a pidolar". La relació entre els dos es va trencar el juliol del 2015, després que el futbolista l'acusés de voler parlar amb ell només quan ella necessitava alguna cosa.

Després d'aquesta discussió, la mare de Nolito es va plantar davant d'una de les cases del seu fill gran amb un rètol que deia: "Hola, em dic Rocío Aguado Durán, sóc la mare de Nolito, jugador del Celta i de la selecció espanyola. Demano feina i no m'ajuda. Em veig amb l'obligació de demanar per alimentar els meus fills. Menjar, gràcies".

Rocío Agudo viu en una llar ocupada des de l'octubre passat amb els seus dos bessons de sis anys després que, segons la seva versió, el davanter del City deixés de pagar-li el lloguer. Nolito sempre parla dels seus avis, Manuel i Dolores, que el van cuidar des de nen. La seva mare, que el va tenir amb 16 anys, va estar enganxada a l'heroïna i va passar 13 anys a la presó. Ho va deixar quan va saber que esperava bessonada.

La mare també acusa el futbolista de no haver ajudat un altre germà discapacitat, que va morir el desembre passat. "Vivia en un traster sota la primera planta perquè no podia pujar les escales. Vaig suplicar al meu fill que li comprés una vivenda adequada per viure amb dignitat, però només en vaig obtenir promeses", va explicar al "Mirror".

La resposta a aquestes dures declaracions no han arribat per part del futbolista, sinó de la seva àvia Dolores. Al mateix "Mirror" la mare de Rocío Aguado afirma que "tot el que diu la meva filla és mentida. No entenc com una mare li fa això al seu propi fill. Nolito és una persona humil, amic dels seus amics. Sempre la va ajudar, a ella i als petits. El problema és que sempre demanava més".

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut