Leo Baptistao perseguit per Sergio Postigo, del Llevant (EFE)
Leo Baptistao perseguit per Sergio Postigo, del Llevant (EFE)
Espanyol

La manca d'efectivitat ofensiva de l'Espanyol limita la seva capacitat de sumar punts a la Lliga

L'equip de Quique Sánchez Flores té molts problemes per marcar en aquest inici de temporada

Actualitzat

L'Espanyol, en la segona temporada de Quique Sánchez Flores, es troba amb molts problemes per transformar les seves oportunitats en gol. Després de 8 jornades, els blanc-i-blaus sumen 7 gols, un dels registres més baixos de la categoria. Tres, a peus de Gerard Moreno; dos, de Leo Baptistao; 1, de Piatti, i un altre en pròpia porta del jugador del Deportivo Alejandro Arribas.

Altres equips amb 7 gols són el Leganés i el Girona. Els madrilenys, però, són juntament amb el Barça l'equip menys golejat de la Lliga, només ha rebut 3 gols. Els gironins es troben a la zona baixa de la classificació, amb la resta de conjunts amb problemes per marcar com l'Eibar (3), el Las Palmas (5 a falta del partit d'aquest dilluns), l'Alabès (3) i el Màlaga (4).

Es dona la casualitat que dels 7 gols de l'Espanyol, 4 van arribar en un mateix partit, la sisena jornada a casa contra el Deportivo (4-1). També a casa, contra el Celta en la quarta jornada, els de Sánchez Flores van guanyar 2 a 1. L'altre gol va arribar en la primera jornada, en l'empat a 1 al camp del Sevilla. En els altres 5 partits es va quedar sense marcar.

El partit de divendres, a l'RCDE Stadium, contra el Llevant (0-0), va ser un clar exponent d'aquests problemes. Els locals van rematar 20 vegades, 6 entre els tres pals, sense èxit. Leo Baptistao, amb 6 rematades, es va endur el protagonisme. En la derrota davant del Leganés (0-1), les rematades espanyolistes van ser 17.

L'equip es troba instal·lat en la dotzena posició de la classificació amb 9 punts (2 victòries, 3 empats i 3 derrotes), gràcies a les seves prestacions defensives. Amb 11 gols encaixats, no és dels que menys gols rep però tampoc dels que més. Per guanyar partits, però, haurà de millorar la seva efectivitat cara a porteria. La temporada passada marcava un gol cada 7 rematades. Aquesta, la mitjana ha pujat fins a les 14 rematades per xut.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut