Espanyol

La mala punteria i un gol anul·lat condemnen l'Espanyol a empatar amb el Llevant a casa (0-0)

Leo Baptista ha errat dues ocasions molt clares, el porter del Llevant ha salvat un gol davant Sergio García i l'àrbitre Undiano Mallenco ha anul·lat un gol a Gerard Moreno

Daniel AlentoActualitzat

L'RCD Espanyol no ha pogut sumar la seva tercera victòria consecutiva a casa en la Lliga aquest divendres. Davant del Llevant, el marador no s'ha mogut (0-0). Els de Quique Sánchez Flores han gaudit de clares ocasions que no han convertit, i també s'han sentit perjudicats per les deicsions arbitrals.

El Llevant ha amenaçat ja en el minut 2 amb un perillós contraatac que ha nascut d'un servei de córner dels catalans. La segona ocasió visitant ha arribat en el minut 5, en un xut de falta d'Ivi que ha marxat fora. La primera arribada dels de Quique Sánchez Flores ha estat en el minut 10. Un xut de José Manuel Jurado a la contra ha provocat una bona aturada del porter Raúl Fernández. El rebuig ha anat a als peus de Leo Baptistao, que ha rematat alt quan el més fàcil semblava col·locar la pilota entre els 3 pals.

Després d'uns minuts d'una certa calma, el Llevant ha tornat a la càrrega amb dues ocasions gairebé consecutives, la més clara una rematada de cap de Campaña a les mans de Pau López en el minut 26. L'Espanyol també buscava sortir amb velocitat en un partit amb poc joc al mig del camp, però amb molt ritme. En el minut 41 un xut de falta de Marc Navarro, que ha estat dubte fins a l'últim moment, ha marxat alt per molt poc. Poc després, els espanyolistes han reclamant una mà de Nano Mesa dins l'àrea visitant que l'àrbitre Undiano Mallenco no ha concedit.

La segona part ha començat amb un perillós xut d'Ivi que Pau López ha patit per enviar a córner. El turmell de Marc Navarro ha dit prou en el minut 57, quan ha estat substituït per Sergio Sánchez. Jurado també ha deixat el seu lloc a Sergio Garcia. Una centrada del capità en el minut 62 ha donat pas a una rematada de Gerard Moreno que Luna ha tret sota pals. Baptistao, en una ocasió encara més clara que la de la primera meitat, ha tornat a xutar als núvols.

En el minut 72 l'entrenador blanc-i-blau ha fet el seu últim canvi. Granero ha entrat en el lloc d'un Javi Fuego que havia vist una targeta groga. I tot seguit l'equip ha gaudit d'una altra claríssima ocasió. Un xut llunyà de Sergi Darder, desviat per un rival, ha impactat amb força al travesser. La rematada de cap del rebuig, a càrrec de Sergio García, l'ha desviat de forma brillant el porter visitant. En el minut 82 Gerard Moreno finalment ha marcat però Undiano Mallenco l'ha anul·lat de forma molt rigorosa per un lleu contacte.