Debutants dels Dodgers vestits d'animadores del seu equip (Foto: Twitter)
Debutants dels Dodgers vestits d'animadores del seu equip (Foto: Twitter)
Beisbol

La Major League de Beisbol dels EUA prohibirà que els veterans obliguin els debutants a disfressar-se de dona

Les bromes als acabats d'arribar són habituals en moltes professions i àmbits. Algunes són divertides i altres, de mal gust. L'MLB vol acabar amb totes les que inclouen disfresses femenines

Actualitzat

La Major League de beisbol dels Estats Units ha decidit acabar amb una tradició dels veterans de la Lliga, fer vestir-se de dona els seus companys debutants. Al llarg dels anys han estat habituals les imatges dels jugadors acabats d'arribar a l'MLB disfressats de la Dona Meravella o d'animadores de les Dallas Cowboys de l'NFL. Unes imatges que ja no es tornaran a veure.

Segons diverses fonts periodístiques, la lliga professional dels EUA inclourà en el seu nou conveni, que han de ratificar els jugadors, normes contra la tradició de les bromes pesades als nouvinguts. La regulació prohibirà exigir, coaccionar o animar els jugadors a vestir-se de dones o fer servir disfresses que puguin ofendre persones en funció de la seva raça, sexe, nacionalitat, edat, orientació sexual, identitat de gènere o altres característiques.

El vicepresident de l'MLB, Paul Mifsud, ha reconegut que aquest canvi de política deriva de la difusió d'aquestes imatges a les xarxes socials: "Des del nostre punt de vista s'han publicitat de forma desafortunada moltes disfresses dels nostres jugadors, i hem comprovat que s'havia d'acabar amb aquesta mena de coses. Aquest munt de fotografies de jugadors de beisbol vestits com princeses de Disney s'ha acabat". Imatges com les que teniu a continuació:

Anar al contingut