L'LNFS ha nomenat Dyego, del Barça Lassa, com a millor jugador de la passada temporada
Futbol sala

La LNFS nomena Dyego, del Barça Lassa, millor jugador de la temporada passada

Els seus companys d'equip Paco Sedano i Ferrao han estat escollits com el millor porter i el millor pivot, respectivament

Actualitzat

La Lliga de Futbol Sala (LNFS) ha nomenat Dyego, del Barça Lassa, millor jugador de la temporada passada i el millor en la demarcació d'ala. Els seus companys d'equip, Paco Sedano i Ferrao, han estat escollits com el millor porter i el millor pivot respectivament. Han completat l'equip ideal Ortiz, del Movistar Inter, com a millor tanca i Fernando, de ElPozo Murcia, com a jugador revelació. A més, el tècnic del Movistar Inter, s'emporta el reconeixement del millor entrenador.

El Barça prescindeix de Diego Quintela

El FC Barcelona Lassa i Diego Quintela han arribat a un acord per a la rescissió de contracte del jugador. Quintela deixa el club després d'haver-hi jugat només una temporada, en la qual ha marcat 12 gols en 32 partits entre totes les competicions.

Quintela va signar amb el Barça el 2015, procedent del Santiago Futsal, equip on es va quedar com a cedit fins el 2016. La temporada abans d'arribar definitivament al Palau, el gallec va ser un dels màxims golejadors de la lliga, amb 28 gols.

Anar al contingut