Valverde durant l'entrenament d'aquesta tarda
Futbol

La llista de convocats per al partit d'anada de la Supercopa entre el FC Barcelona i el Reial Madrid

Valverde ha convocat 18 jugadors en el seu primer partit oficial com a entrenador del FC Barcelona. El clàssic es podrà seguir en directe demà per TV3 a partir de les 21.50

Actualitzat

Ernesto Valverde ha convocat 18 jugadors en la seva estrena en un partit oficial de la nova temporada del club blaugrana, corresponent a l'anada de la Supercopa d'Espanya contra el Reial Madrid.

La llista de convocats la formen Ter Stegen, Cillessen, Nélson Semedo, Piqué, Rakitic, Sergio, Denis Suárez, Andrés Iniesta, Suárez, Messi, Mascherano, Deulofeu, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, Aleix Vidal i Umtiti

No hi poden ser, per lesió, Rafinha i Vermaelen. Tampoc forma part de la llista Andrés Gomes, que ha rebut l'alta mèdica després de superar les seves molèsties, però que finalment ha quedat fora per decisió tècnica. Arda Turan, Marlon, Samper, Munir i Douglas són els altres descartats.

Un duel d'altura per inaugurar la temporada oficial, amb el partit d'anada del primer títol en joc, que significaria el sisè blaugrana des de la temporada 2009-10.

El partit en què el Barça es juga el primer títol de la temporada es podrà seguir demà en directe per TV3 a partir de les 21.50.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut