Futbol

La Lliga publica un informe dels límits salarials dels 20 equips de Primera Divisió

Segons aquest estudi, el FC Barcelona és l'equip del campionat que pot fer més despesa en la seva plantilla, concretament 632.971.000 euros, 66.500.000 més que el Real Madrid, que és el segon de la llista

Actualitzat

La Lliga de Futbol Professional ha fet públic aquest dijous un informe amb els límits salarials dels 20 equips de Primera Divisió i dels 22 de Segona. Segons aquest estudi, el FC Barcelona és l'equip del campionat que pot fer més despesa en la seva plantilla, concretament 632.971.000 euros, 66.500.000 més que el Real Madrid, que és el segon de la llista.

Pel que fa als altres dos equips catalans de la màxima categoria del futbol espanyol, el RCD Espanyol ocupa la desena posició amb una despesa de 56.774.000, mentre que el Girona és dissetè amb un límit de 36.775.000, només per sobre del Rayo Vallecano, Osca i Valladolid.

El límit salarial contempla l'import màxim que cada equip pot consumir aquesta temporada incloent la despesa en el primer equip a jugadors i cos tècnic. Els conceptes que s'inclouen en el límit de cost de plantilla esportiva són els següents: salaris fixos i variables, seguretat social, primes col·lectives, despeses d'adquisició (incloses comissions per agents) i amortitzacions (import de compra dels jugadors imputat anualment en funció del nombre d'anys de contracte del jugador).

Anar al contingut