Imatge d'arxiu de la San Silvestre Vallecana.
Imatge d'arxiu de la San Silvestre Vallecana.
Futbol

La Lliga programa el Rayo-Atlètic de la jornada 17 el 30 de desembre, per no coincidir amb la Sant Silvestre vallecana

L'últim dia de l'any 2015 només es jugarà un partit de primera divisió, i l'equip visitant jugarà a prop de casa. Si no és que els entrenadors vulguin avançar les concentracions per a la jornada 18, els futbolistes de Primera podran prendre's el raïm de cap d'any a casa. I el Rayo - Atlètic de Madrid no coincidirà amb la Sant Silvestre.

Actualitzat

La majoria de partits de la 17 jornada de Lliga de Primera Divisió és jugaran finalment el 30 de desembre. Per l'últim dia de l'any només hi ha programat un partit, el derbi entre el Vila-real i el València, que començarà a les 4 de la tarda.

L'Espanyol jugarà al camp del Sevilla el dimecres 30 a partir de les 18.15. El FC Barcelona rebrà, a partir de les 20.30, el Betis. El derbi madrileny entre Rayo Vallecano i Atlètic de Madrid, que s'havia de disputar dijous, tindrà lloc finalment dimecres a les 18.15 per no coincidir amb la popular cursa de San Silvestre de Vallecas amb final a l'estadi del Rayo.

La Lliga va prendre la decisió de tallar les vacances nadalenques dels jugadors per donar més temps de preparació a final de temporada a la selecció espanyola de cara a l'Eurocopa de França d'aquest estiu.

Anar al contingut