El partit entre l'Osca i el Nàstic, sota sospita (@LaLiga)
Futbol

La Lliga presenta una denúncia a la Policia Nacional perquè investigui l'Osca-Nàstic

L'organisme presidit per Javier Tebas assegura en un comunicat que no va detectar cap anomalia esportiva però que ha denunciat els fets per si poden ser constitutius de delicte

Actualitzat

La Lliga de Futbol Professional ha confirmat aquest dimecres que ha presentat una denúncia davant la Policia Nacional després de les informacions publicades sobre "cotitzacions alarmants registrades en diferents cases d'apostes" en el resultat del partit Osca-Nàstic, de la penúltima jornada de la Segona Divisió A.
   
"Seguint el protocol d'actuació establert per la Direcció d'Integritat i Seguretat, la Lliga ha procedit a denunciar els esmentats fets davant el Servei de Control del Joc d'Atzar de la Policia Nacional, per si poden ser constitutius d'un delicte", ha anunciat en un comunicat. En el mateix comunicat, l'organisme presidit per Javier Tebas assegura que "per part de la Direcció de Competicions no s'ha observat cap circumstància irregular que, en l'aspecte esportiu, pogués determinar, de forma individual o col·lectiva, que el resultat hagués estat manipulat".

Segons una informació publicada fa dos dies per "El Confidencial", grans operadors d'apostes de tot el món van suspendre les quotes del partit després de detectar entrades de diners avançant el 0-0 del primer temps i la victòria visitant al final del partit, com així va passar.

Els indicis es van detectar una hora i mitja abans que s'iniciés el partit quan es van produir grans moviments de diners procedents d'Ucraïna que apostaven per la victòria del Nàstic, que tenia 29 punts menys que l'Osca a la classificació. Per aquest motiu, 30 de les 59 cases d'apostes més importants del món van decidir bloquejar el partit en comprovar que les cotitzacions a favor de la victòria del Nàstic estaven caient en picat.

ARXIVAT A:
Nàstic
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut