Imatge dels ultres que van provocar la suspensió de la lliga durant unes jornades (Reuters)
Futbol internacional

La lliga grega de futbol es reprendrà aquest cap de setmana, però a porta tancada

El ministre adjunt d'Esports grec, Stavros Kondonís, ha comunicat que aquest cap de setmana es jugaran tots els partits de la competició, i els aficionats no podran assistir als estadis fins que no s'hagi aplicat la llei antiviolència

Actualitzat

Stavros Kondonís, ministre adjunt d'Esports de Grècia, ha anunciat que la lliga es reprendrà aquest cap de setmana després de ser suspesa com a conseqüència dels greus incidents de l'últim derbi d'Atenes, disputat entre el Panathinaikos i l'Olympiacos. D'aquesta manera, es jugaran tots els partits de la primera divisió, però a porta tancada, ja que els aficionats no podran assistir als estadis fins que no s'hagi aplicat la llei antiviolència. "La situació es revisarà novament la pròxima setmana", ha afirmat Kondonís després de reunir-se amb alts càrrecs de la Superlliga, l'associació de clubs de la lliga grega.

El ministre també ha afirmat que, entre les mesures que es prendran en un futur, figura la suspensió immediata de tot partit de futbol durant el qual es registrin incidents violents a l'estadi, amb sancions econòmiques i pèrdua de punts per als clubs implicats. Els presidents dels clubs han decidit posar en marxa, com a mesura a mitjà termini, l'entrada electrònica, que permet comprovar la identitat del comprador i la seva ubicació a la grada, col·locar càmeres de seguretat en els estadis i harmonitzar les penes disciplinàries de la lliga amb les de la UEFA.

Anar al contingut