El passat derbi a Cornellà-el Prat va tenir un incident desagradable (Reuters)
Futbol

La lliga es presenta com a acusació particular contra l'aficionat que va entrar amb una pistola de fogueig a Cornellà-el Prat

La Lliga de Futbol Professional ha sol·licitat aquest dimarts la seva personació com a acusació particular en les diligències prèvies que es tramiten contra l'aficionat detingut per accedir a l'estadi de Cornellà-el Prat amb una pistola de fogueig en el passat derbi

Actualitzat

La Lliga de Futbol Professional ha sol·licitat aquest dimarts la seva personació com a acusació particular en les diligències prèvies que es tramiten contra l'aficionat detingut per accedir a l'estadi de Cornellà-el Prat amb una pistola de fogueig en el passat derbi.   

"En el dia d'avui, la lliga ha sol·licitat la seva personació com a acusació particular en les diligències prèvies que es tramiten pel Jutjat d'Instrucció Número 1 de Cornellà de Llobregat a l'efecte d'exercitar les accions penals i civils que resultin pertinents en el cas que els fets investigats resultin constitutius de delicte", assegura el comunicat.   

Els Mossos d'Esquadra van detenir el 29 d'abril un home amb una pistola de fogueig a l'interior de l'estadi Cornellà-el Prat abans de l'inici del partit que va enfrontar l'Espanyol amb el FC Barcelona.
   
L'autor de l'incident, amb una samarreta del Barça a sota, va proferir crits de 'Força Barça', davant la protesta dels seguidors locals. Just després, va mostrar la pistola de fogueig i va efectuar trets, segons han assenyalat diversos testimonis, abans de ser detingut per dos agents dels Mossos que es trobaven de paisà entre els aficionats.

Anar al contingut