Bàsquet

La Lliga Endesa de bàsquet al canal Esport3

La Lliga Endesa de bàsquet serà present diumenge en la programació del canal Esport3, en les sessions del matí i de la tarda. Al matí, a partir de les 12.00, es transmetrà en directe el partit que jugaran a Vitòria els dos primers classificats en la competició: el Caja Laboral i el Reial Madrid. Al llarg d'aquesta transmissió també es farà un seguiment del matx que el Barça Regal jugarà a Las Palmas amb el C.B. Canàries.

Esport3 farà un seguiment del matx que el Barça Regal jugarà a Las Palmas

La Lliga Endesa de bàsquet serà present diumenge en la programació del canal Esport3, en les sessions del matí i de la tarda. Al matí, a partir de les 12.00, es transmetrà en directe el partit que jugaran a Vitòria els dos primers classificats en la competició: el Caja Laboral i el Reial Madrid. Al llarg d'aquesta transmissió també es farà un seguiment del matx que el Barça Regal jugarà a Las Palmas amb el C.B. Canàries.

A la tarda, a partir de les 18.55, es farà la transmissió, en directe i des de la capital del Bages, del Bàsquet Manresa-Unicaja.
 
Les narracions aniran a càrrec de Jordi Robirosa, Nacho Solozábal, en els comentaris tècnics, i Víctor Lavagnini, en les entrevistes.