Estelades i banderes del Barça conviuen a la grada del Camp Nou
Futbol

La Lliga denuncia el Barça i el Celta a Competició i Antiviolència pel càntics contra el Madrid, l'Espanyol i Míchel

La Lliga ha enviat un escrit de denúncia al Comitè de Competició de la RFEF i a la Comissió Antiviolència pels càntics violents al Camp Nou durant el partit Barcelona-Eibar i a Balaídos en la trobada Celta-Reial Madrid

Actualitzat

La Lliga ha enviat un escrit de denúncia al Comitè de Competició de la RFEF i a la Comissió Antiviolència pels càntics violents al Camp Nou durant el partit Barcelona-Eibar i a Balaídos en la trobada Celta-Reial Madrid.  

Pel que fa al xoc disputat al Camp Nou, el document reflecteix que en el minut 15 uns 800 aficionats locals situats a la grada destinada a l'Espai d'animació", i pertanyents als grups "FCB Supporters" i "Almogàvers", situats a la grada de darrera de la porteria de Gol Nord, sectors 45, 46 i 47, van entonar de manera coral i coordinada durant aproximadament 10 segons, el càntic "Madridistes fills de puta", que no va ser secundat per la resta del públic, i va ser iniciat des d'un espectador amb un micròfon i acompanyat d'un tambor i de palmes. Va ser xiulat per part de la resta del públic.

En el minut 28,  aquest mateix grup de seguidors va entonar "de manera coral i coordinada durant aproximadament 12 segons, el càntic "Míchel, Míchel maricón" en referència al tècnic del Màlaga, que s'estava enfrontant al Reial Madrid a La Rosaleda. La Lliga també adverteix que no va ser secundat per la resta del públic i que el càntic "va ser iniciat per un espectador amb micròfon i acompanyat en certs moments pel so d'un tambor".

El citat grup va tornar a entonar en el minut 29 el càntic "madridistes fills de puta", al 30 va cantar "Reial Madrid, Reial Madrid fills de puta Reial Madrid", al 52 i al 54 també van fer referència a l'Espanyol. Aquest sector va continuar amb nous càntics contra el Reial Madrid, l'Espanyol i Míchel en els minuts 71, 77 i 89.

La Lliga també ha denunciat el Celta pels càntics d'un grup de 200 aficionats, contra el Reial Madrid i els seus jugadors en el Celta-Madrid, jugat a Balaídos en el final de la Lliga.

Anar al contingut