El Vicente Calderón, en el darrer derbi madrileny a l'estadi matalasser (EFE)
Futbol

La Lliga denuncia càntics ofensius contra el Madrid al Vicente Calderón

El comunicat especifica que la conducta es va produir únicament al sector del gol sud de l'estadi, on se situa la grada d'animació de l'Atlètic de Madrid

Marc BéjarActualitzat

La Lliga ha denunciat al Comitè de Competició de la Federació Espanyola de Futbol (RFEF) i la Comissió Antiviolència càntics ofensius en el partit del passat cap de setmana al Vicente Calderón en el derbi madrileny. Segons aquesta queixa, l'afició matalassera ubicada al gol sud va entonar en diverses ocasions crits contra el Madrid amb un to violent, insultant i intolerant.

A l'escrit, s'especifiquen els minuts i el contingut d'aquests missatges, que tenien com a principal víctima Cristiano Ronaldo. El comunicat reprodueix els insults, però especifica que únicament provenien d'una zona concreta de l'estadi del Manzanares, on es situa la grada d'animació atlètica. A més, la patronal de clubs destaca les mesures adoptades pel club per tal de prevenir la violència, amb missatges per megafonia i controls d'accés a l'estadi que evitessin el llançament d'objectes al camp, una conducta que podria rebaixar el càstig.

Anar al contingut