Agents de l'Ertzaintza atenen el seu company (EFE)
Futbol

La Lliga decreta un minut de silenci en tots els partits del cap de setmana en memòria de l'ertzaina mort

La Lliga i el futbol professional reiteren la voluntat de continuar lluitant contra la violència i expressen el seu condol als familiars i amics de l'agent mort durant els incidents que van tenir lloc en els moments previs al partit entre l'Athletic i l'Spartak de Moscou

Jesús Malagón LázaroActualitzat

La Lliga demana que es faci un minut de silenci en tots els partits de la jornada d'aquest cap de setmana, en memòria de l'agent de l'Ertzaintza que va morir durant els incidents previs al partit entre els aficionats de l'Athletic i de l'Spartak de Moscou. "El futbol professional vol expressar el seu condol als familiars i amics de l'agent mort, així com condemnar amb duresa aquest acte de violència."

La Lliga i els clubs lamenten profundament el que ha succeït i continuaran la seva lluita contra la violència en el futbol.

Javier Tebas    President de la Lliga

 

El mateix Tebas condemna els fets en el seu perfil de Twitter i assegura que mantindrà el seu suport als cossos i forces de seguretat de l'Estat per erradicar la violència que fa tant de mal als valors de l'esport. Hi ha nou persones detingudes arran de la batalla campal entre seguidors radicals.

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut